Partners

Initiatief en organisatie

 

Veneco is een intercommunale die actief is in 21 gemeenten rond Gent. Ze ondersteunt gemeenten bij diverse taken, onder meer met betrekking tot het thema energie en duurzaamheid. Ze is initiatiefnemer van deze groepsaankoop.

Energent is een burgercoöperatie die diverse energiediensten levert. Energent werd door Veneco aangesteld om de groepsaankoop te organiseren en deelnemende klanten te begeleiden. Meer info over Energent lees je via deze link.

SOM vzw heeft een brede dienstverlening om burgers, zowel op technisch als sociaal gebied,  te adviseren en ondersteunen omtrent energiebesparende investeringen. SOM vzw organiseert de ‘energieloketten’, ruim gekend in het Meetjesland. Binnen deze groepsaankoop staat SOM vzw in voor (een deel van) de energie-adviezen.

 

Deelnemende gemeenten

Lochristi

Lochristi

Merelbeke

Merelbeke

Destelbergen

Destelbergen

Nazareth

Nazareth

De Pinte

De Pinte

Melle

Melle

Gavere

Gavere

Deinze

Deinze

Zulte

Zulte

Aalter

Aalter

Assende

Assende

Evergem

Evergem

Eeklo

Eeklo

Kaprijke

Kaprijke

Maldegem

Maldegem

Sint-Laureins

Sint-Laureins

Wachtebeke

Wachtebeke

Geselecteerde aannemers

 

Isolteam, met vestigingen in Kortemark, Hoboken en Denderleeuw, beschikt over een dynamische ploeg van 80 bedreven isolatie-experten, zowel op vlak van studie als uitvoering. Dagelijks staan 35 teams met de meest geavanceerde apparatuur in voor de isolatie en de na-isolatie van ruim 5000 woningen per jaar. Met de zekerheid van 50 jaar ervaring. En dat zijn cijfers die kunnen tellen! Isolteam bestrijkt daarbij het volledige isolatiespectrum, van gevels en spouwmuren over hellende daken tot en met vloeren, plafonds, zoldervloeren en kelders.

Isolatiewerken Verschueren is gespecialiseerd in de na-isolatie van spouwmuren, zoldervloeren en daken. Steunend op een jarenlange ervaring van onze medewerkers, kiest Verschueren voor de best isolerende, de veiligste en de gezondste producten op de markt. Als een gecertificeerd bedrijf werkt Verschueren volgens de strengste, technische normen. Verschueren staat garant voor een deskundige uitleg vooraf, een professionele uitvoering en een vlotte nazorg.