Partners

Initiatief en organisatie

 

Veneco is een intercommunale die actief is in 21 gemeenten rond Gent. Ze ondersteunt gemeenten bij diverse taken, onder meer met betrekking tot het thema energie en duurzaamheid. Ze is initiatiefnemer van deze groepsaankoop.

Energent is een burgercoöperatie die diverse energiediensten levert. Energent werd door Veneco aangesteld om de groepsaankoop te organiseren en deelnemende klanten te begeleiden. Meer info over Energent in deze link.

Deelnemende gemeentes

Lochristi

Lochristi

Merelbeke

Merelbeke

Destelbergen

Destelbergen

Nazareth

Nazareth

De Pinte

De Pinte

Melle

Melle

Gavere

Gavere

Deinze

Deinze

Zulte

Zulte

Geselecteerde aannemers

 

Isolteam, met vestigingen in Kortemark, Hoboken en Denderleeuw, beschikt over een dynamische ploeg van 80 bedreven isolatie-experten, zowel op vlak van studie als uitvoering. Dagelijks staan 35 teams met de meest geavanceerde apparatuur in voor de isolatie en de na-isolatie van ruim 5000 woningen per jaar. Met de zekerheid van 50 jaar ervaring. En dat zijn cijfers die kunnen tellen! Isolteam bestrijkt daarbij het volledige isolatiespectrum, van gevels en spouwmuren over hellende daken tot en met vloeren, plafonds, zoldervloeren en kelders.

Isolatiewerken Verschueren is gespecialiseerd in de na-isolatie van spouwmuren, zoldervloeren en daken. Steunend op een jarenlange ervaring van onze medewerkers, kiezen wij voor de best isolerende, de veiligste en de gezondste producten op de markt. Wij zijn een gecertificeerd bedrijf en werken volgens de strengste, technische normen. Als u kiest voor ons dan mag u zeker zijn van een deskundige uitleg vooraf, een snelle, professionele uitvoering en een vlotte nazorg.